Publicat de: Ella Traveland | octombrie 21, 2010

TOP INSULE ROMANTICE

Insula Rangali, Maldive

Din cele 1.192 de insule care alcătuiesc naţiunea din Oceanul Indian, 1.000 nu sunt locuite, aşa că şansele să găsiţi un loc romantic şi izolat sunt extrem de mari. Aici, hotelurile ocupă câte o insulă. Factorul romantic apare chiar înainte să ajungeţi, întrucât avionul aterizează deasupra unei ape de o culoare incredibilă. Veţi cina într-un restaurant subacvativ şi veţi putea observa peştii prin podeaua de la dormitor.

Molokai, Hawaii

Molokai se află în estul Oahu, în arhipeleahul Hawaii. Aveţi drumuri ascunse prin păduri până la cascade, plimbări cu kayakul, pe măgăruşi sau pur şi simplu staţi pe o plajă. Pe această insuliţă nu există decât o stradă, aşa că singurele aglomeraţii sunt provocate de grupurile de ţestoase pe plaje.

Capri, Italia

Prânzul în Capri este destul de aglomerat, însă cei mai mulţi turişti nu stau pe insulă, ci în Napoli sau Sorrento, pe coasta italiană. Aşa că frumosul Capri rămâne seara liber pentru voi. Capri este văzut ca o grădină mediteraneană a raiului, plină de flori colorate şi frumos parfumate, de lămâi şi de mirodenii.

St. Lucia, Caraibe

Insula este luxuriantă, muntoasă şi binecuvântată cu plaje superbe şi plantaţii imense de cacao. St. Lucia oferă una dintre cele mai frumoase panorame din lume, cu cei doi vulcani ai săi care răsar din ocean.

Bocas del Toro, Panama

Bocas del Toro, un grup de insuliţe, se află în marea Caraibelor, la graniţa cu Costa Rica şi este locul perfect de relaxare, cu un iz latino-american. Pe insula principală puteţi găsi baruri pe plajă şi o mulţime de cluburi, în timp ce insulele mai mic oferă plaje izolate, jungle, mangrove şi recife de corali.

Insula Catalina, California

Extrem de aproape de Los Angeles, Santa Catalina oferă un sentiment mediteranean într-o lume americană. Micile portuleţe sunt pline de yachturi, casele au culori de şerbet, iar golfurile izolate sunt perfect pentru romantism.

Santorini, Grecia

Insula grecească este o minunăţie unde putem ajunge destul de repede. Santorini este celebră pentru casele sale albe cu accente albastre şi pentru plajele sale cu nisip negru, fiind rezultatul unui vulcan. Pitorescul oraş Oia este un loc destinat îndrăgostiţilor

Barbuda, Caraibe

Dacă vreţi o insulă fără străzi, cu plaje părăsite şi fără cluburi, Barbuda este cel mai potrivit loc. Pe această insulă se află doar câteva hoteluri. Un lucru cu totul special: anumite plaje au nisip roz. Barbuda este şi casa a peste 5.000 de specii de păsări.

Laucala, Fiji

Laucala este visul din Pacificul de Sud: vegetaţie luxuriantă, palmieri cât cuprinzi cu ochii. Există doar 25 de cabane pe această insulă, fiecare având piscină şi duşuri în grădină. Deşi este o insulă destinată persoanelor cu bani, casele de aici sunt extrem de rustice.

Pamalican, Filipine

În Pamalican există doar un singur complex, Amanpulo, cu 40 de căbănuţe izolate, înşirate de-a lungul unei plaje cu un nisip atât de alb încât este orbitor. Puteţi face turul insulei pe jos, pe malul apei, observând pui de rechin şi ţestoase.

Sursa: REALITATEA.NET

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: