Publicat de: Ella Traveland | septembrie 6, 2010

Ce spun cei care au vizitat Balcicul:

From: badea elena gabriela
Sent: Sunday, September 05, 2010 9:55 PM
To: Laura Sandu
Subject: Elena Gabriela Badea

Stimata doamna Laura Sandu,
abia intoarsa din minunata excursie la Balcic sponsorizata de firma dumneavoastra, doresc sa multumesc inca o data pentru acest vis minunat implinit gratie firmei ELLA Traveland. Va rog sa transmiteti domnului N. Petrescu, ghidul excursiei multumirile mele si ale sotului meu pentru grija avuta de a valorifica cu competenta timpul petrecut in excursie in sensul acumularii informatiilor foarte pertinente legate de locurile vizitate si evenimentele
care au avut loc in acele locuri de-a lungul timpului. De asemenea multumiri domnului Victor, un sofer extrem de bun si mai ales deosebit de politicos si de saritor in a ajuta pe toti participantii la excursie atunci cand era nevoie. Si cum pe lumea aceasta nimic nu este perfect, imi permit sa va anunt ca, din pacate, statia de transmitere a informatiilor pe care domnul Petrescu le spunea la microfon, cred ca este defecta (autocarul CL 03 PBR) ceea ce a facut ca o buna parte din lucrurile extrem de interesante spuse de dl Petrescu sa nu poata fi auzite de toti pasagerii din autocar, lucru pe care dl Petrescu cu amabilitatea si tactul domniei sale l-a indreptat repetand ceea ce spusese la microfon atunci cand grupul se indrepta „per pedes apostolorum” spre tintele de vizitat.
Din fericire vreamea a fost minunata care a contribuit si ea la unanima multumire a tuturor participantilor la aceasta frumoasa excursie de 4 zile. Inca o data multumirile mele si ale sotului pentru acesta excursie minunata, cu ganduri bune Elena Gabriela Badea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: