Publicat de: Ella Traveland | mai 25, 2010

CIRCUIT TARILE BALTICE – SANKT PETERSBURG

Circuit Tarile Baltice
circuit-tarile-baltice

CIRCUIT TARILE BALTICE-SANKT PETERSBURG

“Rusia nu poate fi inteleasa cu mintea si nici nu poate fi masurata. Are o singura trasatura – credinta! Orice om intelege Rusia cu cat o cunoaste mai putin!”

ATRACTIILE EXCURSIEI:

Noptile Albe la Sankt Petersburg,

Tarscoe Selo, Peterhof, kaliningrad, Pskov

Capitalele Baltice – Riga, Tallin, Vilnius

Polonia – Cracovia, Varsovia, Lublin, Zacopane, Wieliczka

Slovacia – Kosice

Bonus: Excursie la Tarscoe Selo si Peterhof

Plecarii: 10.06( noptile albe) ; 15.07; 05.08.2010

ZIUA 1. Plecare din Bucuresti la ora 05:00 de la restaurantul Cina pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Targu Mures-Cluj-Oradea-Debrecen. Seara, cazare la Debrecen/Hajduszoboszlo, hotel 3*.

ZIUA 2. Mic dejun. Plecare spre Polonia. Popas la Kosice (Slovacia): Catedrala Sf. Elisabeta, Turnul Orban, Teatrul, Columna Sf Maria. Se tranziteaza muntii Beskizi. Sosire si cazare in Lublin, hotel 3*.

ZIUA 3. Mic dejun. Plecare catre Tarile Baltice-Lituania. Sosire si tur de oras in Vilnius pentru a admira (centrul istoric): Dealul Castelului si Turnul Gediminas, Catedrala Vilnius (simbol al convertirii la catolicism, datand din secolul 13 si reconstruita in secolul 19, adaposteste locurile de veci ale regilor Alexandru si Ladislav al 4-lea si moastele Sfantului Cazimir-patronul . Cazare in capitala Lituaniei, hotel 3*.

ZIUA 4. Mic dejun. Plecare catre Estonia. Se tranziteaza Letonia. Seara, plimbare in Tallin. Cazare in Tallin, hotel 3*.

ZIUA 5. Mic dejun. Tur de oras in Tallin – (centrul istoric) pentru a admira: Castelul Toompea, Turnul Herman, Piata Castelului, Catedrala Alexander Nevsky din secolul 19 (parlamentul Estoniei), Turnul Kiek in de Kok (secolul 15), Biserica Dome (prima biserica luterana din Estonia) ridicata de danezi in sec. 13, Casa Cavaleriei, Orasul de jos sau Orasul hanseatic, Primaria, Biserica Sfantul Spirit (sec. 14) cu cel mai vechi ceas din capitala Estoniei, strada Pikk. Excursia se continua catre Plecare spre “Venetia Nordului” – Sankt Petersburg. Tur de oras by night – Sankt Petersburg – vom face cunostinta cu ansamblurile de arhitectura, soboruri, palate si poduri vestite in toata lumea – bulevardul Nevski, Piata Regala, calaretul de arama, Turnul Amiralitatii. Cazare la St. Petersburg, hotel 3*.

ZIUA 6. Mic dejun. Se viziteaza fortareata Petru si Pavel (cea mai veche constructie a orasului) si Muzeul Ermitage din fostul Palat de Iarna . Seara, optional – croaziera pe Neva. Cazare la acelasi hotel in Sankt Petersburg.

ZIUA 7. Mic dejun. Excursie la Tarscoe Selo – “Palatul tuturor rusilor” (camera de chihlimbar).Seara, timp liber la dispozitia turistilor pentru plimbare in oras pe bulevardul Nevski Prospekt, shopping. Cazare la acelasi hotel.

ZIUA 8. Mic dejun. Excursie la Peterhof – resedinta e vara a tarilor Rusiei. Se pot admira palaturile si parcurile decorate cu fantani arteziene. Dupa-amiaza, timp liber la dispozitia turistilor. Cazare la acelasi hotel.

ZIUA 9. Mic dejun. Plecare spre Letonia. Popas in orasul rusesc – Pskov. Seara, cazare la Riga, hotel 3*.

ZIUA 10. Mic dejun. Tur de oras in capitala Letoniei cu autocarul si pietonal in centrul vechi al orasului, pentru a admira: Strada Libertatii, Piata Livu, Casa Pisicii, Sala de concerte Wagner, Primaria, Casa Capetelor Negre, Biserica Sfantu Petru, Piata Domului si Catedrala (sec. 13), Castelul Riga (ridicat de suedezi, in prezent adaposteste Muzeul de Istorie al Lituaniei si Muzeul Artei Straine). Seara sosire si cazare in Kaliningrad ( enclava ruseasca fosta capitala a cavalerilor teutoni), hotel 3*.

ZIUA 11. Mic dejun. Plimbare pietonala in centrul vechi al Kaliningrad-ului (2 ore). Plecare spre Polonia. Se tranziteaza zona lacurilor glaciare Mazuriene. Sosire in Varsovia. Tur de oras cu autocarul si pietonal in orasul de pe Vistula: Meramaid (Sirena), Barbica and City Walls, Parlamentul, Universitatea si Monumentul Varsovia, “Drumul Regal” cu Piatra Castelului (Plac Zamkowy), Columna regelui Sigismund al III-lea Vasa, Castelul Regal, Catedrala Sf. Ioan, Piatra vechiului oras. Cazare in Varsovia, hotel 3*.

ZIUA 12. Mic dejun. Plecare catre Cracovia. Tur de oras pentru a admira: Castelul Wawel, Catedrala Regala, centrul vechi al fostei capitale. Cazare in Cracovia, hotel 3*.

ZIUA 13. Mic dejun. Continuarea calatoriei catre Ungaria. Popas la minele de sare Wieliczka, in renumita statiune montana Zacopane. Seara,tur de orascu autocarul in Budapesta unde puteti admira cele mai deosebite monumente: Podurile peste Dunare, Cetatea, Palatul Regal, Catedrala Regala de Incoronare (Matei Corvin), Parlamentul, Citadella, Monumentul Libertatii, Insula Margareta, Palatele medievale care se gasesc pe ambele maluri ale Dunarii.Cazare in Budapesta, hotel 3*.

ZIUA 14. Mic dejun. Plecare catre Bucuresti. Se ajunge in tara in functie de trafic si de formalitatile vamale.

PLECARI:

10/06 755 EURO

15/07 695 EURO

05/08 695 EURO

1) Pretul include:

– 13 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* (conform normelor de clasificare locale) in camere duble si triple astfel:

1noapte cazare la Debrecen;

1noapte Lublin;

1noapte cazare la Vilnius;

1nopti cazare Tallin;

4nopti cazare Sankt Petersburg la hotel de 3*;H.Andersen (sau similar).

1noaptie cazare Riga;

1noapte Kaliningrad;

1noapte Varsovia;

1noapte Cracovia;

1noapte cazare Budapesta.

– Transport autocar 3* clasificat pentru turism;

– Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu;

– Excursiile la Peterhof si Tarscoe Selo.

2) Pretul nu include: asigurarea medicala; asigurarea storno; intrarile la obiectivele turistice;plimbarile cu vaporasul pe Neva aprox.10 Euro/pers; taxa de viza Rusia – 55 euro/pers, ghizi locali ( se achita la fata locului in functie de numarul de turisti)

3) SUPLIMENT SINGLE: 330 EUR/pers

Acte necesare:

– Pasaport valabil 6 luni de la inceperea calatoriei.

– 2 fotografii tip pasaport. Viza se obtine de catre agentie.

NOTA: Pretul este calculat pentru un grup minim 35 pers.

– Repartitia camerelor se face de catre receptia hotelului. Camerele triple pot fi: cu 3 paturi de acelasi fel; 2 paturi de acelasi fel si unul pliant; un pat matrimonial si unul pliant. Structura camerelor triple se stie numai la fata locului.

– Deoarece legislatia din tarile vizitate nu permite decat ghizilor din aceste tari (ghizi locali) sa ghideze in muzee si la celelalte obiective turistice, ghidul roman va face o prezentare in autocar .Conducatorul de grup poate modifica programul in functie de anumite conditii obiective urmand ca pana la sfarsitul excursiei programul sa se efectueze in integralitatea lui.

– Unitatile de cazare sunt clasificate conform normelor de clasificare locale.

– LOCURILE DE IMBARCARE: Ploiesti (Petrom-Metro) – Brasov (Carrefour) – Tg. Mures (Parcare Restaurant Bridge Grill) – Cluj (Sala Sporturilor) – Oradea (Selgros) – Budapesta si retur.

– Orele de imbarcare de pe tranzit vor fi cunoscute de la ghid cu 5 zile inainte de plecare.

Reclame

Responses

 1. Buna ziua,

  M-as interesa dupa CIRCUIT TARILE BALTICE-SANKT PETERSBURG cu data de plecare pe 05.08.2010, daca se va organiza?
  In cazul in care nu se intruneste grupul minim, trebuie platit diferenta?

  Va multumesc,
  Ibolya Csiszer

  • Buna ziua.

   Da, se va organiza circuitul din 5 august. Exista desigur riscul sa nu se intruneasca numarul minim de turisti, caz in care circuitul ar fi anulat, insa suntem optimisti si speram ca acest lucru sa nu se intample.

   Pentru alte informatii, va rugam sa ne contactati la office@ella.ro sau la telefon 021 315 65 11.

   Sau, daca doriti, ne puteti lasa datele dvs de contat si vom lua noi legatura cu dvs.

   Irina
   Ella Traveland


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: